SörpNet har ny tjänsteleverantör bland utbudet.

Junet startades i Jönköping 2005. Vi har funnits länge på marknaden men ser oss själva fortsatt som en uppstickare på marknaden.
Vi vill medföra ett mervärde till användaren som vi anser övriga leverantörer inte gör och det är inte förrän på senare år vi har blivit en leverantör med nationell räckvidd.
I Zitius fibernät kommer vi kunna leverera i princip samma tjänster som övriga aktörer på marknaden så som Bredband, Telefoni, Streamingtjänster och Säkerhetspaket i form av Antivirus och Vpn.

Vi kommer att erbjuda merparten av våra tjänster för både privatpersoner och företag.

Junets vision är att ingen ska behöva vara utan bredband för att startsträckan är för lång eller för att strul på vägen sätter käppar i hjulen för slutanvändaren.
I Jönköping och i Tranås har vi lokal närvaro där vi erbjuder heminstallation och personlig kontakt. På en del orter har vi samarbetspartners som kan hjälpa till.
Vi vill göra det så smidigt som möjligt för användaren och vi sätter alltid våra kunders behov i centrum. Det är där vårt mervärde kommer in i bilden i form av en mycket hängiven kundtjänst och dess personliga support som verkligen urskiljer oss från övriga leverantörer.